Vânzare

Apartament 2 camere, semidec.,zona verde linistita Tabara Navodari

Navodari, Mamaia Sat, Năvodari

95 000 €

bed icon
2 Camere
  • Camere: 2 Camere
  • Etaj:5
  • Tip de proprietate:Apartmente

Buna ziua tuturor!


Daca sunteti in cautarea unei locuinte intr-o zona linistita si inconjurata de verdeata, departe de agitatia falezei si totusi la doar 10 minute de mers pe jos pana la plaja, ati ajuns in locul potrivit.


Va propunem spre vanzare un apartament cu o suprafata totala de 62 mp, din care 48 mp sunt suprafata utila. Acesta este semi-decomandat, dispune de 2 bai, 2 balcoane tip logie, si se afla la etajul 5 din 6 intr-un imobil cu 26 de apartamente situat in cartierul Mamaia Sat din Constanta (Zona Tabara Navodari).


Imobilul detine o structura de beton armat, pereti din BCA cu o grosime de 20 cm finisati ulterior cu rigips si vopsea lavabila alba la interior, izolatie cu polistiren ignifug de 10 cm grosime si vopsea alba siliconata la exterior, geamuri termopan Barrier (tripan) cu 5 camere.


Apartamentul beneficiaza de certificat energetic clasa A, iar instalatiile sanitare sunt de calitate superioara, marca Kludi si Ferro. Mobila din intregul apartament a fost realizata pe comanda la Kera Furniture Constanta, asigurand spatii de depozitare eficiente si elegante.


In pretul de vanzare, 95.000 Euro in RON la cursul BNR din ziua semnarii contractului, este inclus si un loc de parcare protejat si intabulat.


Pentru mai multe detalii si fotografii, va rugam sa ne contactati prin mesaj pentru a primi link-ul catre Google Drive. Mentionam ca nu suntem interesati de oferte sau schimburi si cautam un client care sa aprecieze calitatea investitiei pe care o va face.


Multumim pentru atentie!


Navodari, Mamaia Sat, Năvodari