Confidențialitate

Confidențialitate

La case-particulari.ro, respectăm confidențialitatea informațiilor personale ale utilizatorilor noștri și ne angajăm să protejăm datele personale colectate prin intermediul site-ului nostru. 

 

Colectarea Datelor Personale 

Colectăm informații personale precum numele sau pseudonimul proprietarului, numărul de telefon și adresa de email, doar atunci când acestea sunt furnizate voluntar de către utilizatori pentru publicarea ofertelor imobiliare.  

 

Utilizarea Datelor Personale 

Informațiile colectate sunt utilizate exclusiv în scopul de a facilita comunicarea între cumpărători și vânzători și de a oferi servicii legate de tranzacțiile imobiliare. Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile personale către terți fără permisiunea dvs. explicită sau dacă nu suntem obligați de lege să facem acest lucru.  

 

Securitatea Datelor 

Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja datele personale împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii. Eforturile noastre includ utilizarea tehnologiilor de criptare și a protocoalelor de securitate pentru a asigura confidențialitatea datelor.  

 

Accesul la Datele Personale 

Utilizatorii au dreptul de a solicita acces la datele lor personale pe care le deținem și de a cere corectarea oricăror informații incorecte.

 

Dreptul de a fi uitat

La case-particulari.ro, recunoaștem dreptul utilizatorilor noștri de a fi uitați. Acest drept permite utilizatorilor să solicite ștergerea datelor lor personale din baza noastră de date.  

Dacă doriți să exercitați acest drept, vă rugăm să ne contactați la [email protected]. Vom răspunde la solicitarea dvs. în cel mai scurt timp posibil și vom efectua ștergerea datelor personale, cu excepția cazului în care suntem obligați să păstrăm informațiile pentru motive legale sau reglementare. 

Limitări ale Dreptului de a Fi Uitat 

Există anumite situații în care dreptul de a fi uitat nu poate fi exercitat, cum ar fi atunci când păstrarea datelor este necesară pentru respectarea unei obligații legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. 

 

Modificări ale Politicii de Confidențialitate 

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate la orice moment, așadar vă rugăm să o revizuiți frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site.  

 

Contact 

Pentru orice întrebări sau preocupări legate de politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [email protected]