Termeni și condiții

Termeni și condiții

Accesul și utilizarea website-ului www.case-particulari.ro este supus următorilor termeni, condiții și legilor relevante din Romania.   

1. Copyright   

Drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală pentru toate textele, imaginile, înregistrările audio, software-ul și alte conținuturi de pe acest site sunt deținute de www.case-particulari.ro și de afiliații săi. Utilizatorilor li se permite să vizualizeze conținutul site-ului, să citeze conținutul și să îl distribuie altora în scopuri necomerciale, furnizând informații sau în scopuri personale. Orice conținut de pe acest site nu poate fi folosit pentru vânzare sau distribuție în scop lucrativ și nici nu poate fi editat sau inclus în orice altă publicație sau site web.

 

2. Conținut   

Informațiile de pe acest site web sunt compilate cu mare încredere, dar numai în scopul cercetării de informații generale. Deși ne străduim să menținem informații actualizate și exacte, nu ne asumăm nicio declarație sau garanție în niciun fel cu privire la caracterul complet, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea în legătură cu site-ul web sau cu informațiile, produsele, serviciile sau imaginile aferente din cadrul site-ului web în orice scop.

www.case-particulari.ro și angajații, managerii și agenții săi nu sunt răspunzători pentru nicio pierdere, pagubă sau cheltuială survenită ca urmare a accesării și utilizării acestui site și a site-urilor. web conectate la acesta, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi de profit, pierderi directe sau indirecte. De asemenea, nu suntem responsabili, sau co-responsabili, dacă site-ul este temporar inaccesibil din cauza unor probleme tehnice independente de controlul nostru. Toate comentariile, sugestiile, imaginile, ideile și alte informații sau materiale pe care utilizatorii ni le transmit prin intermediul acestui website vor deveni proprietatea noastră exclusivă. 

  

3. Notă privind website-urile conectate 

În multe puncte ale website-ului, utilizatorii pot obține linkuri către alte site-uri legate de un anumit aspect. Acest lucru nu înseamnă că avem legătură cu website-urile sau companiile care dețin aceste website-uri. Deși intenționăm să conectăm utilizatorii la website-uri de interes, nu suntem responsabili sau co-responsabili pentru angajații, managerii sau reprezentanții noștri. cu alte site-uri web și informațiile conținute în acestea.