Politica de prețuri

Politica de prețuri

Pentru a promova anunțuri imobiliare, trebuie să achiziționați credite.
Creditele achiziționate rămân în cont pe termen nelimitat și pot fi folosite oricând.

Pachetul Gratuit: Disponibil o singură dată pe cont, acest pachet permite publicarea unui anunț imobiliar pentru o perioadă de 30 de zile, fără costuri.
Pachetul Promo: Acest pachet poate fi achiziționat de un număr nelimitat de ori. Anunțurile incluse în acest pachet sunt valabile timp de 1 an sau până la vânzare, în funcție de ce eveniment survine primul. Costul acestui pachet este de un credit.
Pachetul Promo+Foto: Disponibil doar în județul Constanța, acest pachet oferă serviciul de fotografie realizată la locația imobilului de un fotograf cu experiență în promovarea imobiliară. Anunțurile incluse sunt valabile timp de 1 an sau până la vânzare. Orice comandă a acestui pachet în alt județ decât Constanța atrage anularea comenzii și returnarea sumei. Costul acestui pachet este de un credit foto.

 

Garanția returnării banilor

Clientul are dreptul la anularea comenzii și returnarea banilor în termen de 15 zile de la achiziționare, chiar dacă a folosit creditele sau nu.
În caz de returnarea banilor, se scad in cont creditele pentru care s-au returnat banii sau se retrag de la promovare anunțurile, dacă aceste credite au fost cheltuite pentru promovare. 
Prin achiziționarea de credite, utilizatorii confirmă că au citit și înțeles politica de prețuri și sunt de acord cu aceasta. Pentru informații suplimentare sau asistență, vă rugăm să ne contactați la [email protected]