Vânzare

DE VANZARE apartament 2 camere decomandat, utilat, mobilat MAMAIA NORD

Mamaia, Mamaia, Mamaia

109 000 €

move icon
65 m²
  • Suprafață:65 m²
  • Tip de proprietate:Apartmente
Apartamentul este complet utilat și mobilat, gata pentru a fi locuit sau închiriat. La doar 100 de metri de plajă, această proprietate este perfectă ca locuință de vacanță sau investiție pentru închiriere pe termen scurt. Este un apartament spațios și luminos, ideal dacă dorești să te bucuri de o zonă liniștită, cu acces rapid la zonele de relaxare și distracție din Mamaia Nord.

KICO RESIDENCE este localizat în cea mai bună zonă a stațiunii, aproape de plajă și de cele mai populare atracții turistice. Apartamentul se află la etajul 4 al unui imobil construit în 2020, oferind acces facil către restaurante, magazine și alte facilități din zonă. Cu o suprafață de 64 mp, apartamentul este decomandat, având un living/dormitor, bucătărie, hol mare, baie și două balcoane.

KICO RESIDENCE este compus dintr-o clădire cu regim de înălțime P+4E. Instalațiile termice și sanitare sunt realizate cu tevi de PPR, încălzirea este asigurată de o centrală pe gaz, iar în timpul verii confortul este sporit de aer condiționat. Clasificat cu eficiența energetică A, acest apartament are toate utilitățile necesare și un certificat energetic cu punctajul 99.65.

Vezi anuntul original aici.

Mamaia, Mamaia, Mamaia