Vânzare

Vand apartament 3 camere Tomis Nord, M-uri, zona Brotacei

Cumpana, Casa de Cultura, Cumpăna

77 000 €

bed icon
3 Camere
move icon
57 m²
  • Camere: 3 Camere
  • Suprafață:57 m²
  • Etaj:4
  • Tip de proprietate:Apartmente
Apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat intr-un bloc din caramida, avand o suprafata de 54 mp si fiind amplasat la etajul 4 din 4. Imobilul beneficiaza de o hidroizolatie in buna stare. Se vinde partial mobilat, iar zona este foarte linistita, cu vedere spre o alee utilizata drept loc de parcare.

Vecinatatea ofera acces facil catre diverse facilitati precum piete, gradinite, crese, scoli, magazine, spatii comerciale, farmacii, spatii verzi, locuri de joaca si mijloace de transport in comun ce fac legatura catre diferite zone ale orasului. De asemenea, se poate ajunge cu usurinta la puncte de interes din zona precum Universitatea Ovidius, City Park Mall sau parc Tabacarie.

Apartamentul dispune de finisaje moderne precum gresie, faianta si parchet, cabina de dus, usa metalica la intrare, usi interioare schimbate, geamuri termopan, balcon inchis, centrala termica Ariston, aer conditionat, sistem de supraveghere video in holul de intrare, bucatarie si living, interfon si loc parcare rezervat.

Proprietarul este deschis si la unele variante de schimb cu casa, insa doar in localitatile Cumpana, Lazu, Ovidiu sau Valu lui Traian.

Vezi anuntul original aici.

Cumpana, Casa de Cultura, Cumpăna